Avelskaniner

Holly´s Zira
Hona
Född: 2020

Tillsammans ed nico så får denna kanin helt underbar kanin kullar med bra individer och bra personligheter. Helt underbar kanin jag fått fram.

Mamma Peggy och Ruffsen pappa
Holly´s Zira Hona Född: 2020 Tillsammans ed nico så får denna kanin helt underbar kanin kullar med bra individer och bra personligheter. Helt underbar kanin jag fått fram. Mamma Peggy och Ruffsen pappa
Holly´s Donna
Hona
Född 2020

Under bar kanin och mor. Får bra ungar efter sig. Ska bli kul och se vad mer hon kan ofta komma med sina kullar. 

Mamma Peggy och pappa Ruffsen
Holly´s Donna Hona Född 2020 Under bar kanin och mor. Får bra ungar efter sig. Ska bli kul och se vad mer hon kan ofta komma med sina kullar. Mamma Peggy och pappa Ruffsen
Holly´s Milla
Holly´s Milla
Holly´s Sky
Hona 
Född 2021.

Sommaren 2022 fick hon kull mer Hero. Perfekt match. Dessa ungar fick såna dina färger så de var otroligt. Bra individer och personligheter och kommer ha fler kullar med dessa. Den här honan är min egen uppfödning och shit vilken kanin vi har fått fram här. Så kul.
Holly´s Sky Hona Född 2021. Sommaren 2022 fick hon kull mer Hero. Perfekt match. Dessa ungar fick såna dina färger så de var otroligt. Bra individer och personligheter och kommer ha fler kullar med dessa. Den här honan är min egen uppfödning och shit vilken kanin vi har fått fram här. Så kul.
Holly´s Aurora
Född 2021
Hona 

En helt otroligt tjej. Fått en kull 2022. Fick en bra kull med färgrik härliga färger och perfekt match med Nimo ska bli kul vad jag kan få fram mellan dem nästa år. 

Denna dam är super go, snäll och helt underbar. Så kul att enslingen få fram så bra kaniner i sin uppfödning.
Holly´s Aurora Född 2021 Hona En helt otroligt tjej. Fått en kull 2022. Fick en bra kull med färgrik härliga färger och perfekt match med Nimo ska bli kul vad jag kan få fram mellan dem nästa år. Denna dam är super go, snäll och helt underbar. Så kul att enslingen få fram så bra kaniner i sin uppfödning.
Holly´s Svea 
Född
Holly´s Svea Född
Holly´s Skruttis
Hona 
Född 2021

Fått en kull denna sommar 2022. Vart inte helt perfekt så ska försöka tänka om för hane till henne.
För denna tjej vart helt perfekt i både individ och temperament. Helt underbar tjej.
Holly´s Skruttis Hona Född 2021 Fått en kull denna sommar 2022. Vart inte helt perfekt så ska försöka tänka om för hane till henne. För denna tjej vart helt perfekt i både individ och temperament. Helt underbar tjej.
Holly´s Ruffsen
Född:
Hane
Holly´s Ruffsen Född: Hane
Niko
Hane
Född 2020

En helt underbar kanin. Fått några kullar i år och förra året efter den här herren och man kan inte få bättre ungar. Dem har blivit helt underbar individer och har själv sparat fler ungar efter honom. Då jag verkligen fått fram bra individer och kaniner efter den här kaninen.

Han får oftas ungar med Zira för de är perfekt match.
Niko Hane Född 2020 En helt underbar kanin. Fått några kullar i år och förra året efter den här herren och man kan inte få bättre ungar. Dem har blivit helt underbar individer och har själv sparat fler ungar efter honom. Då jag verkligen fått fram bra individer och kaniner efter den här kaninen. Han får oftas ungar med Zira för de är perfekt match.
Hero
Född 2021
Hane 

Inköpt från dalarna. Fått en perfekt match med Sky. Hoppas få fram fler bra individer mellan dem.
Hero Född 2021 Hane Inköpt från dalarna. Fått en perfekt match med Sky. Hoppas få fram fler bra individer mellan dem.
Snövit.
Är inköp för nytt blod i varen förra året. Fick en kull i år 2022.
Har inte helt bestämt vilken hane som blir bra match men ska bli kul och planera för 2023 så får vi se vad vi kan få fram om denna tjej.

Helt underbar och go tjej de här. Så kul.
Snövit. Är inköp för nytt blod i varen förra året. Fick en kull i år 2022. Har inte helt bestämt vilken hane som blir bra match men ska bli kul och planera för 2023 så får vi se vad vi kan få fram om denna tjej. Helt underbar och go tjej de här. Så kul.
Nimo
2021
Hane dvärg vädur 

Ska bli spännande vad han kan åsta komma här i kullar. En så länge har han lämnat bra ungar efter sig med bra temperament så de ska bli kul och se vad vi kan få till framåt i planeringen av kullar.
Nimo 2021 Hane dvärg vädur Ska bli spännande vad han kan åsta komma här i kullar. En så länge har han lämnat bra ungar efter sig med bra temperament så de ska bli kul och se vad vi kan få till framåt i planeringen av kullar.

BILDER PÅ VÅRA FINA AVELS HONOR OCH HANAR: 

HAR MER OCH MER KOMMIT IN PÅ FÄRGERNA VILTGUL, BLÅ, SVART, VIT OCH SEDAN 2 FÄRGADE.