Boka kanin

Förhandsboka kanin

När du bestämt dig för att tinga en kanin:

Vill du vara säker på att det finns en kanin att hyra.  Så kan man förhandsboka kaninen. Man lägger då en handpenning på just den kanin man vill hyra. (Handpenning: 250 kr ).

För att boka bur, tillbehöer och startpaket så till kommer de en bokningsavgift på 200kr. ( dras av på priset sen).

Från den dagen du får kontonumret (eller swish) och ska föra över och betala,  för att boka just den kaninen du vill ha. Så har du 3 dagar på dig att betala in den, den 4 dagen så kan kanin hyras ut till någon annan eller ej finnas kvar till er längre.

 Vilket sedan dras av från hela priset vid betalningstillfället.

Om du sen ångrar dig betalas avgiften inte tillbaka, detta är för att jag hållit kaninen åt dig så ingen annan kunnat hyra just den. Gäller samma regler för bur som kanin. 

(ÄR DE SÅ DU BOKAT KANIN OCH SEDAN INTE HÖR AV DIG UT ÖVER SOMMAREN SÅ KOMMER INTE KANINEN FINNAS KVAR, FÅR MAN FÖR HINDER, DE HÄNDER NÅGOT I FAMILJEN ELLER ATT MAN HELT ENKELT ÅNGRAR SIG. SÅ HÖR AV DIG OCH TALA OM DE I STÄLLET DÅ. DÅ KAN NÅGON ANNAN LYCKLIG FÅ HYRA DEN KANINEN I STÄLLET.)

Om de är så att du vill komma och kolla på kaninen innan man boka, så kan du inte komma samma dag som du ringer/mailar. De ska bokas i tid innan.